Inlägg & Svar

8 svar på ”Inlägg & Svar”

1. Hej!
    Har försökt nå Rune under några dagar för att diskutera en eventuell uppställningsplats inför vintern. Jag har ännu inte fått någon återkoppling. Jag vill med det här mailet bara egentligen höra så att det är fortsatt han som har hand om uppställningsplatserna, så jag inte jagar fel person?
    Tack!

2. Hej mitt namn är Germán dominguez, jag skulle vilja få lite information om möjligheter att bli medlem i båtklubben,vad är som kräver för detta?

3. Gångrinden vid stora huvudporten är låst hela dagen, det står anvisad öppentid på skylten som då inte stämmer då. Är det trasigt eller medvetet.

4. Hej! Jag hittar ingen information alls om detta och jag hoppas att ni kan svara!

Om jag har en segelbåt som måste läggas i med hjälp utav kran, vem kan jag kontakta då och vilken avgift tillförs på detta?